Kleinste Soepfabriek Rode bietensoep bio Van sommige soepen bestaan in veel landen thuis gemaakte versies. Daaronder de Bietensoep, in Polen heet deze Barscht, in Oekraïne Borscht en in Rusland Borstjt , en waarschijnlijk zijn er nog veel meer Oost Europese gebieden waar een thuis gekookte variant gegeten wordt. Romige bieten samen met het fris van tomatenpuree, eiwit van witte boontjes met een zwart oogje (die zijn nu meegekookt rood), onze beroemde langzaam gefruite ui, en rode miso voor de umami. Kombu zeewier en bonenkruid zorgen voor een lichtere verteerbaarheid van de peulvruchten. - en natuurlijk miso voor de umami Ingredienten Water, rode biet(30%)*, broccoli*, bonen*, tomatenpuree*, wortel*, ui* gefruit (ui*, zonnebloemolie*) bietensap*geconcentreerd, tapiocazetmeel*, olijfolie*, miso (SOJA*, rijst*, kojicultuur, gist), zout, knoflook*, citroensap* geconcentreerd, dille*, korianderzaad*, zwarte peper*, piment*, kombu* (zeewier), laurier*, bonenkruid*, geelwortel*, nootmuskaat*, kruidnagel* *= biologisch Voedingswaarde per 100 gram bereid Energie 211 kJ / 50 kcal Vetten - waarvan verzadigde vetzuren 0,99 gram 0,15gram Koolhydraten - waarvan suikers 7.82 gram 3,95 gram Eiwitten 1,74 gram Zout 0,67 gram Gebruik Niet gebruiken als de deksel ingedrukt kan worden. Concentraat, verdunnen met de halve hoeveelheid water en opwarmen. Goed voor 3 x 200ml Bewaarvoorschrift Na openen bekoeld bewaren (max. 7°C) en beperkt houdbaar. Fabrikant Kleinstesoepfabriek B.V. Kapteynlaan 1 9351 VG Leek